Scroll Top

VAG-konsernin (VW, Audi, Seat ja Skoda) huoltopalvelut

Teemme määräaikaishuollot, korjaukset ja lisävarusteasennukset VAG-konsernin ajoneuvoille edullisesti, huolellisesti ja ammattitaidolla vuosien kokemuksella. Olemme erikoistuneet huoltamaan ja korjaamaan VAG-konsernin ajoneuvot (Audi, Volkswagen, Seat ja Skoda). Meiltä löytyy alan uusimmat testerit ja diagnoosilaitteet, sekä teemme tiivistä yhteistyötä valtuutetun merkkiorganisaation kanssa.

Käytämme huolloissa ja korjauksissa alkuperäisiä varaosia ja tarvikkeita, joten ajoneuvosi saa aina oikeat osat. HUOM! VAG-konsernin autoihin asennamme niin Lazer -lisävalot kuin RST-Steel Oy’n laadukkaat tuotteet.

Alkuperäisvaraosien hinta on hyvin kilpailukykyinen sillä VAG-konsernilla on laaja vaihto-osapalvelu. Vaihto-osat kierrätetään ja näin hinta saadaan samalle tasolle tarvikeosien kanssa.

Alkuperäisvaraosat mielletään monesti kalliiksi, mutta monelle tulee yllätyksenä huolto-osien hinta, sillä esim: jakopään huoltosarjojen, suodattimien ja nesteiden hinnat ovat monesti tarvikeosien tasolla.

Yritysrakenteemme on asiakkaalle edullinen omien toimitilojen ja yrittäjävetoisen henkilökunnan ansiosta.

Asiakas saa suoran tiedon ajoneuvolle tehdystä työstä suoraan asentajalta eikä esim: huoltoneuvojalta. Väärinkäsitykset vähenee ja tieto kulkee saumattomasti.

Muita automerkkejä emme huolla vaan panostamme 100% VAG ajoneuvojen ammattiosaamiseen.